Terug

Tuincentra en retail kan eigen poster maken met poster generator van Royal Van Zanten

20 sep 2023

Het inspiratieplatform van What’s b(l)ooming today van Royal Van Zanten is uitgebreid met een poster generator voor tuincentra en retail. Via de inspiratiepagina’s kunnen tuincentra en retailers hun eigen posters maken van planten voor in de winkel of voor op de karren met planten.

Tijdens de FlowerTrials 2023 werd deze nieuwe ‘feature’ van het inspiratieplatform ‘What’s b(l)ooming today’ gepresenteerd. Tuincentra kunnen de posters voorzien van hun eigen barcode, consumentenprijs en bedrijfslogo. Door het toevoegen van een persoonlijke barcode kunnen in de winkel snel en direct nabestellingen bij de kweker worden gedaan door de retailer. Een ander groot voordeel is dat de posters voorzien zijn van mooi beeldmateriaal met consumentenvoordelen in maar liefst 8 verschillende talen.

De poster wordt direct gegenereerd, dus de gebruiker ontvangt deze niet per e-mail. Een PDF wordt direct gedownload. De gebruiker maakt een keuze tussen het formaat A3 of A4 ‘met en zonder snijranden’. Dit is handig om direct aan te leveren bij een drukkerij of eventueel zelf direct te printen.

Op dit moment bestaat het assortiment uit potaster, potchrysant, bellevardia, celosia, colorita en multiflora. Het assortiment planten zal in de toekomst worden uitgebreid.

Over What’s b(l)ooming today
What’s b(l)ooming today is een inspiratieplatform over bloemen en planten. Royal Van Zanten presenteert als veredelaar van o.a. chrysant, lelies, alstroemeria en statice, op dit platform prachtige beelden en verrassende en creatieve toepassingen van de exclusieve en kwalitatieve variëteiten: ‘What’s b(l)ooming today’ – Royal Van Zanten

Meer Nieuws