Terug

Step outside the box met Deep Purple Celosia

2 mei 2023

De Deep Purple Celosia is en blijft een opvallende plant! De unieke vorm van de Deep Purple Celosia zorgt ervoor dat deze plant zich onderscheidt van andere bloeiende planten. Hiermee maak je een statement in jouw interieur, tuin of op jouw balkon. Be different!

 

Opvallen en anders zijn zit niet alleen in het DNA van onze Deep Purple Celosia maar ook in onze acties richting de handel. Ieder jaar bedenken wij als groep een opvallende actie waarbij Ammerlaan-Sosef en WPK de handel en relaties verrassen met een leuk bezoekje.

Dit jaar is het “step outside the box”! Met een elektrische step, gouden enveloppen en een kluis onder de arm bezoeken wij diverse relaties om het Deep Purple Celosia seizoen weer aan te kondigen. Met een meegeleverde puzzel kunnen zij de code ontcijferen en uitproberen op de kluis. In de kluis zit een sleutel, die de relaties zelf hebben kunnen kiezen uit de diverse gouden enveloppen. Met deze sleutel maken ze op de huisbeurs van Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef kans op 1 van de 5 elektrische steppen. Als de sleutel in het slot past is de step gewonnen.

 

Afgelopen week heeft SuperFlora de eerste step van het slot af kunnen halen. Wil jij ook kans maken op onze elektrische steps? Kom dan deze week nog naar de huisbeurs van Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef en wellicht pak jij de winnende sleutel voor één van de steps. Wij dagen je graag uit.

 

Team Deep Purple Celosia

WPK, Ammerlaan-Sosef, Royal Van Zanten

 

Huisbeurs

Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef

Sprongenloet 5a

2675 KV Honselersdijk

+31 (0) 174 641 644

verkoop@ammerlaan-sosef.nl

Meer Nieuws