Terug

Royal Van Zanten neemt de activiteiten van Armada Breeding over

4 okt 2022

Met het overnemen van de activiteiten per 1 januari 2023 wordt het assortiment van Van Zanten Breeding uitgebreid met o.a. de chrysant en aster producten van Armada Breeding.  

“Deze stap creëert een mooi toekomstperspectief voor Armada Breeding. Zowel voor onze klanten, als ook voor onze medewerkers. We hebben ons bedrijf met zorg opgebouwd en zien de samenwerking in deze fase van ons bedrijf als logische stap om verder te professionaliseren”, aldus Gerard Lentjes, Directeur bij Armada Holding.”

“In al onze marktsegmenten ambiëren we een prominente positie. Daaraan gaan ook de activiteiten van Armada Breeding bijdragen. Wij kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s van Armada Breeding en al hun passie te verwelkomen in ons team”, aldus Maarten Goos, Algemeen Directeur bij Royal Van Zanten.

Over Armada Breeding
Veredeling en selectie is de kerntaak binnen Armada Breeding. Het team van specialisten is dagelijks bezig met het kruisen en selecteren binnen de diverse gewasgroepen als Chrysant, Aster, Dianthus, Solidago, Veronica, Chelone, Lavendel en Hibiscus.

Wij voorzien kwekers van de beste rassen in diverse gewassen door onze actieve veredelingsactiviteiten wereldwijd. Van het verzamelen van kruisingsouders en het opstellen en uitvoeren van een kruisingsprogramma tot het opkweken en selecteren van zaailingen. Via Armada Young Plants worden onze producten verkocht in meer dan 80 landen.

Meer Nieuws