Terug

Royal Van Zanten en Together2Grow introduceren Charmelia® Blanca en Charmelia® Purplex

1 jul 2022

Een bijzondere mijlpaal voor veredelaar Royal Van Zanten en kweker Together2Grow. Vanaf deze week is het Charmelia-assortiment nameljik uitgebreid met maar liefst twee noviteiten: Charmelia® Blanca en Charmelia® Purplex. De nieuwe rassen zijn met haar heldere kleuren een waardige toevoeging voor de succesvolle collectie.

Waardige toevoeging
Met veel liefde, zorg en aandacht heeft Royal Van Zanten gewerkt aan het veredelen van twee noviteiten binnen het Charmelia-assortiment: Charmelia Blanca en Charmelia Purplex. Charmelia Blanca valt op door haar kraakheldere, witte kleur en haar fraaie vertakkingen. Prachtig in een boeket, maar ook als solitaire bloem. Een paarse Alstroemeria ontbrak nog binnen het kleurenpallet van het Charmelia-assortiment. Met de komst van Charmelia Purplex is daar een eind aangekomen. Met minimaal 20 bloemen per tak, zorgt Charmelia Purplex voor een ‘purple rain’ aan bloemenpracht. Beide noviteiten beschikken over dezelfde sterke eigenschappen als de soorten uit het huidige Charmelia-assortiment: een rijke bloei en een bijzonder lange houdbaarheid, tot wel 21 dagen in de vaas. Hierdoor zorgen ook Charmelia Blanca en Charmelia Purplex voor extra lang plezier!

Verkrijgbaarheid
Charmelia Blanca (VBN code: 128201) en Charmelia Purplex (VBN code: 128303) zijn vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij Together2Grow. Het volledige Charmelia-assortiment is jaarrond beschikbaar en wordt aangevoerd onder het Decorumlabel.

Charming -Long Lasting- Charming Beauty
Charmelia® is sterke, exclusieve en bijzondere Florinca. Vanwege de vele vertakkingen, groeien de bloemen in een fonteinvorm omhoog in een royale bloemenkroon. Dit maakt haar elegant, vrouwlijk en tijdloos. Charmelia wordt door kweker Together2Grow aangevoerd met mooie, open bloemen, waardoor er direct kleur zichtbaar is op het moment van aan- en verkoop. Verdelaar Royal Van Zanten zet volop in op de ontwikkeling van het Charmelia-assortiment. De collectie bestaat inmiddels uit een een zestal rassen: Charmelia Blush, Charmelia Yellow, Charmelia Pink, Charmelia White, Charmelia Purplex en Charmelia Blanca.

Meer Nieuws