Terug

Nooit een saai moment met Lelies die van kleur veranderen

7 jan 2020

Dat Royal Van Zanten niet stil zit als het gaat om noviteiten blijkt uit de rits van introducties die plaats hebben gevonden én nog op de planning staan. Te denken valt aan: Tourega – de enige geurloze Oriental Lelie, dubbel bloemige Lelies, stuifmeel loze Lelies en natuurlijk de Rapid Lily Line-up*. Om deze opsomming compleet te maken introduceert Royal Van Zanten ook Lelies die van kleur veranderen.

3 unieke Lelies, met 1 gemeenschappelijke deler
Sowieso is de Lelie een genot om naar te kijken, iedere dag gebeurt er iets nieuws. Van het kleuren & het ‘bollen’ van de knoppen. Het langzaam openen van de eerste bloem, wat gelijk het startsein is voor de overige knoppen.

Met de juiste verzorging kan er lang van de Lelie genoten worden. Nu geldt dit voor alle Lelies. Wat wel nieuw is, zijn Lelies die van kleur veranderen. Op dit moment heeft Royal Van Zanten 3 van kleur veranderende Lelies in het assortiment. Onder de namen: Cameleon, Touch Me en Lipgloss worden deze Lelies op de markt gebracht.

Zoals eerder aangegeven gaat het om 3 unieke Lelies met 1 gemeenschappelijke deler. De gemeenschappelijke deler in deze is: het zijn alle 3 Oriental Lelies. Dit houdt in grote & geurende bloemen. En natuurlijk ook dat ze van kleur veranderen.

De 3 Lelies uiteengezet:

  1. Touch Me. Touch Me is misschien wel de meest uitgesproken Lelie van de 3. Deze begint wit met een paarse rand en langzaam maakt het wit plaats voor paars.
  2. Cameleon. Cameleon begint wit en wordt langzaam licht roze.
  3. Lipgloss. Begint wit met een roze rand, deze roze rand wordt steeds intenser qua kleur.

 

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden naar 1 of meerdere van deze Lelies? Vraag dan vrijblijvend de flyer aan of neem contact op met 1 van onze accountmanagers.

A Lily that surprises every day!

 

*De Rapid Lily Line-up bestaat uit 7 snel groeiende Oriental Lelies en is speciaal ontwikkeld voor de Broeierij.

Meer Nieuws