Terug

MIS ONZE 2022 POT & BEDDING NOVITEITEN NIET!

15 feb 2022

We weten dat je graag op de hoogte blijft van de nieuwe planten die in 2022 (in kleine aantallen) beschikbaar zullen zijn! Net als vorig jaar hebben we een verlanglijstje voor je gemaakt om te bewaren.

Wees een trendsetter met de Celosia Hot Topic® Golden

Een echte gouden aanwinst in ons celosia-assortiment is de Hot Topic® Golden. De zon zal gaan schijnen bij het zien van deze okergele cristata celosia.

  • Een zeer trendy kleur die past bij veel van de instagrammable huizen van de interior junkies.
  • Kwekers zijn dol op de Hot Topic® serie omdat ze zonder verduistering gekweekt kan worden en een korte kweekperiode heeft (ca. 10 weken).
  • Retailers houden van haar vanwege haar unieke en aantrekkelijke bloemvorm met een geweldige houdbaarheid en weinig onderhoud voor de consument.

De nieuwe potchrysantenserie voor (carnaval) mixen: Shine!

In 2022 presenteren wij onze nieuwe compacte potchrysantenserie Shine. De Shine serie is herkenbaar aan de kleine, elegante bloemen. Ze zijn verkrijgbaar in drie hoofdkleuren: Chrysant Shine White, Shine Yellow, en Shine Pink.

  • De planten hebben een compacte groeiwijze en zijn stevig met helder gekleurde bloemen.
  • Ze zijn geschikt voor potten van 9cm-12cm.
  • Door het feit dat het kleurmutanten zijn, zijn ze ook perfect voor 2 of 3 kleurenmixen.

Steel de show met potchrysant Firestone™ Pink

Firestone™ Pink is een unieke spinvormige potchrysant met vele prachtige gekrulde bloemlinten. Ze is allesbehalve een gewone potchrysant. Ze is een geweldige blikvanger voor zowel binneninterieurs als op het terras, patio of balkon. Deze grootbloemige potchrysant bloeit prachtig en lang. Haar bloemen openen zich en worden bij de consument thuis nog groter.

Onze Nova plantenzusjes: Levendige bloemen die je vrolijk maken

Chrysant Nova Lime was al verkrijgbaar als gewone potchrysant, maar nu ook als disbud, deze plant trekt echt je aandacht.

Nova Lime heeft sinds dit jaar ook een zusje dat Nova Yellow heet! Chrysant Nova Yellow heeft gele decoratieve bloemen met een unieke groene rand. Tijdens onze recente bloemproeven was zij DE showstopper.

That’s Hot ?: Ciao Splendid

Tweekleurig is hot en happening. Rood en geel is altijd al een sterke kleurencombinatie geweest voor bloemen. Dus geef uw planten- of bloemenwinkel wat meer pit met potchrysant Ciao Splendid.

Wilt u meer zien?

Bezoek dan onze bloeiproef in week 15 of bezoek ons tijdens FlowerTrials 2022!

Meer Nieuws