Terug

Gemeente Haarlemmermeer bezoekt Royal Van Zanten

17 okt 2023

Op 17 oktober bezochten wethouders, de kabinetschef en directeur van de gemeente Haarlemmermeer ons bedrijf. Het was een goede en leerzame bijeenkomst, waarbij verschillende economische en politieke ontwikkelingen werden besproken.

Er is gesproken over de activiteiten van Van Zanten Breeding wereldwijd op het gebied van veredeling, productie, werkgeverschap, duurzaamheid en het belang van het behoud van R&D activiteiten en tuinbouw in Nederland. Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe wij als topsector tuinbouw een bijdrage leveren aan welzijn en economie. Zowel regionaal als internationaal.


Politieke ontwikkelingen Haarlemmermeer

Met betrekking tot de regio is de visie en ontwikkelingen op het gebied van alternatieve warmte gedeeld, waarbij vanuit Van Zanten Breeding de urgentie heeft benadrukt om duurzame ambities te verwezenlijken. Voor de woonruimte voor arbeidsmigranten en medewerkers ligt er een concreet plan vanuit de gemeente en werden de activiteiten hierin toegelicht.

Tijdens de bijeenkomst waren aanwezig wethouder Charlotte van der Meij, wethouder Jurgen Nobel, wethouder Charif El Idrissi, wethouder Marja Ruigrok, directeur gemeente Haarlemmermeer Rob van Daal en kabinetchef Ruud van Hecke, die na afloop uiteraard bedankt werden voor hun bezoek met een bos bloemen.

Meer Nieuws