Terug

Feest op de Tradefair, IFTF en onze huisshow

9 nov 2022 - 11 nov 2022

Eén van de belangrijkste evenementen in de sierteelt is wel de week van de Trade Fair. Maar liefst twee beurzen in één week, en vele handelaren en veredelaren openen hun deuren.

Het is een showweek waar wij altijd erg naar uit kijken. U vindt ons dan ook op verschillende evenementen. Omdat we dit jaar 160 jaar bestaan, pakken we ook nog eens extra uit!

Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer
De feestelijke Royal Van Zanten stand vindt u op nr. 9.22, waar we onze verjaardag uitbundig vieren. Daarnaast zijn een aantal van onze succesvolle rassen terug te zien in de product stands: Charmelia in samenwerking met Together2Grow en chrysanthemum Bonita in samenwerking met Huisman Chrysanten op stand nr. 11.14

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.
9- 11 november 2022
Legmeerdijk 313, 1431 GB Aalsmeer

IFTF
Voor een gesprek met onze Area Managers van (Zuid) Amerika bent u van harte welkom op onze stand nr. B1.11 op de IFTF. Hier laten we vooral zien wat er mogelijk is voor kwekers in Zuid-Amerika.

Via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden.
9-11 November 2022
Exo Haarlemmermeer Vijfhuizen

Huisshow Lavendelweg
Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze huisshow. Daar kunnen we u meer uitleg geven over rassen en hun eigenschappen. Neemt u voor uw bezoek even contact met ons op?

Hopelijk zien we u op één van de vele evenementen.

Meer Events