Terug

Een zomers feestje met Showmakers®

22 jun 2022

Royal Van Zanten trapt af met een nieuw seizoen van Showmakers®! Nu de zon zich steeds vaker laat zien, is het voor de consument een perfect moment om met Showmakers® wat vrolijkheid aan de potten, het balkon of het terras te brengen. De bloemige Aster serie van Royal Van Zanten blijft volop in ontwikkeling en is vanaf nu weer verkrijgbaar bij verschillende kwekers.

Aster steelt de show
De dubbelbloemige Aster blinkt uit vanwege haar grote en rijkgevulde bloemen, natuurlijk compacte groei, contrasterend donker blad en een variërend kleurenpallet in blauw-violette tinten. Zowel solo in een grote pot op het terras of in combinatie met andere planten, zal zij de show stelen in iedere tuin. Met haar bloeiende, openslaande bloemblaadjes, heeft de Aster iets weg van pauw. De naam ‘Showmakers’® heeft ze daarmee dubbel en dwars verdiend!

Lange groei en bloei
De aster heeft een krachtig karakter en presteert uitstekend onder een verscheidenheid aan (klimaat)omstandigheden. Naast de rijke bloemenpracht en de opmerkelijke hoeveelheid groen, bloeit Showmakers dan ook door waar andere tuinbloeiers het voor gezien houden. Zo bloeien de volle, bijna pomponachtige bloemen eindeloos door tot laat in het najaar en zijn ze zelfs in staat om de eerste lichte nachtvorst zonder schade door te komen. Asters worden niet voor niets de koningin onder de najaarsplanten genoemd!

Volop in ontwikkeling
De fraaie Showmakers® serie is zeer geschikt voor gebruik op het terras of in de tuin. Met wat liefde en aandacht geniet de consument langdurig van de bloeiende plant die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Royal Van Zanten aan haar producten stelt. Maar, het blijft niet bij deze voordelen. Royal Van Zanten investeert flink in de verdere ontwikkeling van de unieke eigenschappen van Showmakers en is klaar om de onderscheidende kracht van haar Aster serie nog meer uit te dragen.

Momenteel zijn de Showmakers® beschikbaar bij Endhoven Flower Plants, Montis, Plantise en WPK House & Garden. Bekijk de actuele beschikbaarheid via Floriday.

Meer Nieuws