Terug

Royal Van Zanten doet mee met ‘Directeur voor 1 dag’

4 okt 2023

HortiHeroes is het open innovatieplatform van de Food & Flower industrie en verbindt talent binnen de sector. Zo verbindt HortiHeroes ook het aankomend talent – de studenten van nu – aan de sector.

Veel studenten weten nog niet wat ze later willen doen, laat staan dat ze weten in welke sector ze willen gaan werken. Daarnaast is het aantrekken van talent al tijden een uitdaging in de Food & Flower industrie. De sector staat te springen om goede mensen. Tijd voor actie! HortiHeroes organiseert daarom jaarlijks ‘Directeur voor 1 dag’. Niet alleen verbinden ze door deze dag aankomend talent aan bedrijven uit de sector, deze dag draagt ook bij aan het versterken van het imago van de sierteeltsector.

De naam ‘Directeur voor 1 Dag’ zegt het al, studenten lopen één dag mee met een directeur uit de industrie. Ze maken kennis met het bedrijf, de werkzaamheden én krijgen een bedrijfsvraagstuk voorgelegd waar ze hun onbevangen advies over mogen geven.

Royal Van Zanten stelt ook twee plekken beschikbaar!

Van 13 t/m 17 november doen wij mee aan ‘Directeur voor 1 Dag’. Maarten Goos (Van Zanten Breeding in Rijsenhout) en Klaas Jan Vijn (Van Zanten Flowerbulbs in Hillegom) staan dan hun plek af aan één van de deelnemende studenten.

Oproep aan studenten.
Altijd al willen weten wat de 2e economie van Nederland – de Food & Flower industrie – te bieden heeft? Dit is jouw kans! Loop één dag mee met onze directeuren en voorzie ze van (on) gevraagd advies om onze bedrijven een stap verder te brengen. Grijp deze unieke kans en geef je op!

Lees meer op Directeur voor 1 Dag – Hortiheroes

‘Directeur voor 1 dag’ is een samenwerking tussen HortiHeroes, Seed Valley, Fruit Tech Campus, Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Aalsmeer en Glastuinbouw Nederland.

Meer Nieuws