Terug

Meewerkstage veredeling & teelt

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Wil jij alles leren over veredeling & teelt?

 We zijn op zoek naar een stagiair(e) voor onze meewerkstage veredeling & teelt

Van Zanten Breeding is een innovatief en internationaal opererend veredelingsbedrijf in de dynamische wereld van bloemen en planten. Met een sterke thuisbasis in Nederland, klanten op alle continenten en productielocaties in Nederland, Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia zijn we dagelijks bezig met het veredelen, vermeerderen en vermarkten van mooie, inspirerende en duurzame variëteiten. Daarbij staat passie en plezier in het werk voorop!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage help jij mee bij alle werkzaamheden van de uitdagende teelten van onze veredelingslocatie. Op deze locatie doen wij er alles aan om nieuwe rassen te veredelen. Om dit te realiseren moeten er een hoop gevarieerde werkzaamheden gedaan worden. Denk hierbij aan;

 • Het voorbereiden van teeltruimtes
 • Het opzetten en inzetten van proeven
 • Het verzorgen van de planten
 • Het opruimen van proeven
 • Kruisingen maken en het oogsten van zaden.

Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt en een mbo-3 of mbo-4 opleiding richting teelt doet. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken, maar daarentegen ook zelfstandig kan werken. Een juiste instelling en de wil om te leren is voor ons het belangrijkst!

Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit. Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goede stagevergoeding en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal Van Zanten elke dag plezierig maken.

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie en CV kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
 • Voeg hier je motivatie toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Voeg hier je CV toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda