Terug

Administratief medewerker

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:

Administratief medewerker

In deze tijdelijke functie ondersteun je het team op de binnendienst met verschillende administratieve taken gericht op de inkoop en export van bloembollen. Wij zoeken een collega die in ieder geval beschikbaar is van juni t/m september voor 3-4 dagen/ dagdelen per week, maar een langere periode is ook bespreekbaar. De uren en werkdagen zijn in overleg.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het export klaar maken van zendingen door de juiste documenten op te stellen en te verzamelen, het invoeren van diverse gegevens in het systeem en zorgen dat de klanten de juiste documenten bijhorend bij de zendingen ontvangen. Daarnaast controleer je de ingevoerde in- en verkoop orders en zorg je er voor dat alle documenten juist verwerkt en gearchiveerd worden.
Je werkplek is op het bedrijfsbureau waar je samen werkt met in totaal ongeveer 20 collega’s. Het team van de binnendienst bestaat uit vier collega’s. De standplaats van de functie is Hillegom.

Wie ben jij?
• Je hebt MBO werk- en denkniveau
• Je hebt ervaring met MS office
• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

Wat bieden wij je?
• Een afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde, zoals een pensioenregeling bij BPL, bedrijfsfysiotherapie en personeelsuitjes. Wij volgen de cao Glastuinbouw.
• Goede bereikbaarheid; onze locatie ligt naast treinstation Hillegom.
• Open en informele werksfeer
• Begeleiding door ervaren professionals.

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Naast leliebollen exporteren we tulpen, hyacinten en amaryllissen. Vanuit Hillegom zijn we actief in de verwerking, preparatie, bewaring en export van bloembollen. De kwaliteit van onze bollen en jaarrond leveringsbetrouwbaarheid wordt bepaald door de bollenteelt in onze leliekwekerijen in Wouwse Plantage (Noord- Brabant) en Rakaia, Nieuw-Zeeland. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bezoek dan snel onze website www.royalvanzanten.com voor meer informatie.

Wil je solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Tulen via 0297-387000. Je motivatie + cv kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

 

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda