Terug

Een zomers feestje met Showmakers®!

24 jul 2018

De insect vriendelijke Aster is er een uit de categorie ‘waar voor je geld’. Asters brengen snel en met gemak vrolijkheid aan in potten, aan het balkon en op het terras. Tevens bloeit deze blikvanger met haar prachtige bloemen en grote hoeveelheid groen in het najaar door, daar waar de concurrerende planten het voor gezien houden.

De Showmakers® van Royal Van Zanten blinken uit door hun grote en gevulde bloemen, natuurlijke compacte groei, contrasterend donker blad en een uitgebreid kleurenpallet in blauw-violette tinten. Er wordt flink geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van deze unieke eigenschappen, hierdoor neemt de dubbel bloemige Aster serie Showmakers® een sterke concurrentiepositie in op de (inter)nationale markt.

Om de onderscheidende krachten van deze Aster serie nog eens wijdverspreid onder de aandacht te brengen, zijn Kwekerij Montis en WPK House & Garden deze maand met de Showmakers® foodtruck op pad. Diverse klanten worden bezocht met de prachtige planten en feestelijke cupcakes.

Voor de actuele beschikbaarheid van het eindproduct kunt u contact opnemen met één van de bovengenoemde kwekers.

Meer Nieuws