Terug

Virgin Queen: stralend witte Alstroemeria met XXL-bloemen

7 jun 2021

Virgin Queen: stralend witte Alstroemeria met XXL-bloemen

Hoe vernieuwend kan een witte Alstroemeria zijn? Royal van Zanten en Decorum kweker Together2Grow introduceren in week 23 Alstroemeria Virgin Queen, die zowel vernieuwend als verrassend is! Dankzij de intens witte kleur, maar vooral ook het XXL-formaat van de bloemen. Deze combinatie maakt Virgin Queen bijzonder aantrekkelijk en veelzijdig.

Stralend wit

Voor bloemisten is Virgin Queen een bloem waar zij – door de seizoenen heen – alle kanten mee op kunnen. Virgin Queen doet het bijvoorbeeld heel goed in frisse monoboeketten en stralend wit bruidswerk, maar ook in vrolijke trendy (pluk)boeketten. De intens witte bloemen in groot formaat laten andere bloemen heel goed uitkomen, als een wit canvas. Zelfs één enkele steel in een hoge vaas is al een feest om naar te kijken én lang van te genieten. De bloem-, tak- en bladkwaliteit van Virgin Queen zijn uitstekend.

Verdubbeling

Alstroemeria Virgin Queen is binnenkort ruim verkrijgbaar. Kwekerij Together2Grow zorgt vanaf week 23 voor de eerste aanvoer op Royal FloraHolland in Aalsmeer en Naaldwijk: in totaal 5.000 stelen per week.  Vanaf week 35 komt Kwekerij De Hazekamp in productie.

Meer Nieuws