Terug

Time-lapse video Charmelia® onderstreept unieke houdbaarheid van 21 dagen

10 jul 2017

Van verse knoppen tot frisse bloemen in volle bloei in nog geen dertig seconden tijd… Met de sprekende time-lapse video van Charmelia® tonen kwekerij Together2Grow en veredelaar Royal Van Zanten hét bewijs van de 21 dagen lange houdbaarheid van de ‘charming beauty’.

Alle USP’s in één video
Het zijn verleidende beelden van een ontluikende schoonheid; de time-lapse video die van de bloeiende Charmelia® is gemaakt benadrukt de unieke, lange houdbaarheid van het product. De sierlijke Charmelia® is rijk aan bloemen en heeft een levendige bloei, waarbij knop voor knop opent. Ook is duidelijk te zien dat de snijbloem constant in optimale conditie blijft. De bloemen blijven frisheid tonen, de stevigheid van de steel blijft onveranderd en het kleurbehoud van het blad is uitstekend. 21 dagen lang een bloem vól charme.

Charmelia, inmiddels beschikbaar in een roze en witte variant,  is op de markt gebracht door veredelaar Royal Van Zanten en wordtgeteeld door Together2Grow; een kwekerij gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige en exclusieve rassen.

Nieuwsgierig geworden, bekijk dan de time-lapse video van Charmelia® Pink hier

Meer Nieuws