Terug

THE GREAT MUKONO CLEAN-UP

19 dec 2019

Onze Royal Van Zanten collega’s van onze farm in Mukono hebben zich ingezet voor de community door zwerfvuil te verzamelen.

Op de foto’s hieronder is de toegangsweg naar Mukono te zien. Aan de weg zijn twee kleine dorpjes en met name in de dorpjes weet men niet wat te doen met het vuil. Helaas blijft het dan rondzwerven of het word aangestoken. Veel van onze collega’s in Mukono wonen ook in de omgeving en vonden het erg leuk om zo de mensen te helpen.

De community stelde het erg op prijs en zijn op zoek naar een lange termijn oplossing. Vanuit Royal Van Zanten werken we al samen met Eco Recycling. Zij verzamelen ons plastic en maken hier straattegels en palen van. Door middel van deze vorm van upcycling geven ze het plastic een tweede leven.

THE GREAT MUKONO CLEAN-UP

Royal Van Zanten gaat in samenwerking met de lokale burgemeester twee of meer verzamelplekken aanwijzen waar Royal Van Zanten metalen kooien kan neerzetten. In deze kooien kan het plastic afval geworden worden. Eco Recycling heeft aangeboden om deze verzamelpunten twee keer per maand te legen.

Een prachtig voorbeeld hoe we samen voor een schonere en duurzamere wereld kunnen zorgen!

THE GREAT MUKONO CLEAN-UP THE GREAT MUKONO CLEAN-UP THE GREAT MUKONO CLEAN-UP

Meer Nieuws