Terug

Skyfall® on tour voor de zomerperiode

12 jul 2019

Na het perkgoedseizoen en een beginnend zomerseizoen wordt het tijd om Skyfall®  weer als sfeermaker onder de aandacht te brengen. Skyfall® is bijzonder geschikt voor de consument die wil genieten van bloei vanaf vroeg in de zomer tot laat in de herfst. Skyfall®  is dé chrysant in hanging basket en is uitermate geschikt om díé plek op te vullen. De serie is gebaseerd op Multiflora genetica en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren; roze, paars, rood, wit en geel. Skyfall®  wordt voornamelijk in trio-kleurenmixen geteeld, als wandhanger maar ook als mono-kleur is het een plaatje.

Vanaf heden starten de kwekers Croyse Loop, Bas van der Wilt Potplanten, Kwekerij Meerrust en Barreveld met de verkoop van Skyfall®  van o.a. hangpotten met potmaat 23-25 cm. Bij Plantenkwekerij Leo Ammerlaan zijn Skyfall® wandhangers verkrijgbaar en Skyfall® wordt aangevoerd tot en met week 43.

Royal Van Zanten laat zich in samenwerking met de kwekers het product Skyfall® van haar beste kant zien bij de groothandel en exporteurs. Elke pot Skyfall® wordt voorzien van een kleurrijk etiket die de consument verleidt tijdens het aankoopproces en de hanging baskets worden geleverd in bijpassende hoezen.

Meer informatie over Skyfall® is te vinden op http://www.skyfall.flowers

Voor actuele beschikbaarheid, neem contact op met een van de bovengenoemde kwekers.

 

 

Meer Nieuws