Terug

Sjoukje Heimovaara nieuwe Algemeen Directeur Royal Van Zanten

31 aug 2017

Royal Van Zanten heeft Sjoukje Heimovaara benoemd tot Algemeen Directeur. Zij volgt daarmee Arie Veldhuyzen van Zanten op die met pensioen gaat. Arie Veldhuyzen van Zanten gaf meer dan 15 jaar leiding aan de onderneming. Een periode waarin het bedrijf zich ontwikkelde tot een van toonaangevende spelers in de internationale sierteelt.

Sjoukje Heimovaara is sinds 2003 als directielid actief binnen Royal Van Zanten en was onder meer als Directeur R&D door de jaren heen betrokken bij het management van de verschillende bedrijfsonderdelen. Enige tijd geleden werd zij aangesteld als Algemeen Directeur van de divisie Van Zanten Breeding B.V. Deze positie zal zij blijven invullen naast haar nieuwe functie.

Heimovaara over haar benoeming: ”Met een meer dan 150-jarige historie, internationale aanwezigheid en sterke klantrelaties is Royal Van Zanten in de unieke positie om haar prominente rol in de markt verder vorm te geven en uit te breiden. Ik kijk er naar uit om dat potentieel verder te ontwikkelen samen met onze klanten en onze medewerkers”.

 

Meer Nieuws