Terug

Secret Garden Project

6 dec 2021

Een luxe event verdient luxe bloemen!

Eind november vond in de stad Brescia het ‘Secret Garden Project’ plaats. Een evenement waar niet alleen de top van de wedding planners en wedding designers aanwezig waren, maar ook veel pers en redacteuren van vooraanstaande wedding magazines. Tijdens een wervelende bruiloftsshow werden de nieuwste modetrends getoond en daarbij konden een aantal exclusieve bloemen van Royal Van Zanten natuurlijk niet ontbreken. Helemaal niet wanneer het evenement plaatsvindt in een ‘Secret Garden’; Revenge Atelier van eigenaar Fabrizio Filippini is op zichzelf al schitterend maar in combinatie met de totale (bloemen) aankleding echt adembenemend.

In samenwerking met wedding planner Michele Squeri van Otto Quattro Eventi en bloemendesigner Marco Introini werd de magnifieke zaal aangekleed met onze Charmelia’s, Alstroemeria Virgin Queen, Alstroemeria Posh Pink en onze Chrysant Chic en Myra.  Maar niet alleen de zaal. Vele bruidsjurk collecties van bekende, internationale modehuizen werden die middag geshowd, merken zoals Giuseppe Papini, Tosca Spose, Iris Noble en Maria Pia. De modellen op de catwalk droegen niet alleen de bruidsjurken met flair, maar waren allen voorzien van speciale bruidsboeketten met onze rassen, eveneens ontworpen door Marco Introini.

Een uitmuntende promotiecampagne in samenwerking met de Italiaanse weddingindustrie en het deed iedereen goed om weer op deze manier bij elkaar te kunnen zijn om de nieuwste trends in de weddingindustrie te bespreken. Afgaande op de indrukken van de weddingdesigners aldaar zal in 2022, wanneer de Covid maatregelen niet strenger worden, een inhaalslag wat betreft bruiloften en partijen plaatsvinden. Een toestroom van bloemen is daarbij verzekerd!

Meer Nieuws