Terug

Royal Van Zanten neemt deel aan
World Horti Center

28 feb 2018

Vanaf 1 maart neemt Royal Van Zanten deel aan het World Horti Center in Naaldwijk. Hét mondiale kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw.
Het centrum biedt diensten op het gebied van educatie, onderzoek en presentatie. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij de ambities van Royal van Zanten, die medewerkers, innovatie en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Het centrum geeft toegang tot nationale en internationale kwekers en ketenpartners en is gelegen in het kloppende hart van de Nederlandse tuinbouw. Hierdoor zijn de lijnen kort en dit geeft Royal Van Zanten de gelegenheid om zich permanent te presenteren.
Voor productpromotie en introductie van nieuwe rassen wordt de presentatie ingezet. Dit gebeurt tijdens evenementen die in het loop van het jaar de revue passeren.
Dit alles in samenwerking met mede-participanten. Aandacht wordt gegeven aan onze snijgewassen: Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant en Statice, de bolgewassen: Lelie en Tulp en de potproducten: Alstroemeria, Aster, Bouvardia, Celosia, Chrysant en Multiflora.

Naast de presentatie van het bedrijf richting de markt biedt, het centrum kansen voor het aanspreken van potentiële nieuwe medewerkers. Royal Van Zanten is continu op zoek naar talent en biedt ook volop stage-mogelijkheden, traineeships en vacatures in binnen- en buitenland.

“Wanneer de kans zich voordoet haken wij aan bij innovatieve projecten en initiatieven. Samenwerken en verbinding zoeken is voor ons waar het om draait” vertelt Sjoukje Heimovaara, algemeen directeur Royal Van Zanten. “We zijn op deze manier zichtbaar in het hart van de tuinbouw en verkleinen fysiek ook de afstand met onze klanten, potentiële medewerkers en ketenpartners in de regio Westland”.

Meer Nieuws