Terug

Royal Van Zanten verrast tijdens Chrysanthemum Trials Colombia

31 aug 2021

Royal Van Zanten verrast tijdens Chrysanthemum Trials Colombia
Van 30 augustus t/m 3 september (week 35) vindt in Colombia de bloeiproef snijchrysant plaats. Een samenwerkingsinitiatief van 10 veredelingsbedrijven waardoor relaties en klanten zich in een week tijd kunnen laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen het totale tros, pluis en Santini assortiment.
Op onze locatie Flores Silvestres La Ceja in Colombia laten we veel nieuws de revue passeren en weten we ook dit jaar weer bezoekers te verrassen.


Ons assortimentsontwikkeling heeft niet stil gezeten in het afgelopen jaar en we zijn trots op onze noviteiten en highlights. Zo presenteren we onder andere deze 3 nieuwkomers:

Amalita: een helder roze pluischrysant met een grote bloem met een diameter van 14 cm. Deze eigentijdse vorm en kleur past bij de hedendaagse trend en vraag naar grote bloemen in boeketten. Haar kleur geeft extra elan en maakt haar geschikt voor vele arrangementen gedurende het hele jaar. Naast de mooie uitstraling zorgt deze pluizer voor extra plezier voor de consument wegens een lange gegarandeerde bloei op de vaas.

Nevada en Espuma:  in het witte segment presenteert Royal Van Zanten twee nieuwkomers tijdens de bloeiproeven, die zeker hun aandacht verdienen. Deze witte chrysanten verven zeer goed en kunnen zowel als tros als pluizer worden geteeld. Nevada is een helder witte pluizer met mooie volle ronde bloemen. Espuma is in het hart een meer crèmekleurig witte chrysant en wordt gepresenteerd als pluizer met grote stervormige bloemen. Naar verwachting een zeer mooie aanvulling op het reguliere witte assortiment chrysant.

Bekijk hier de film van onze trials:


Over Royal Van Zanten
Royal Van Zanten gaat meer dan 150 jaar terug en sindsdien is er veel gebeurd! Door het beleid van continue innovatie in nieuwe rassen en technologieën heeft Royal Van Zanten een vooraanstaande positie verworven in de markt voor bloembollen, snijbloemen en potplanten.

Het veredelingsprogramma van Royal Van Zanten omvat de ontwikkeling van lelies, snijbloemen waaronder Alstroemeria, Bouvardia, Chrysanten en Statice; en potplanten zoals Alstroemeria, Aster, Celosia en verschillende soorten chrysanten. De eisen van de markt en de wensen van de klant zijn fundamenteel voor onze veredelingsinspanningen. Ons doel is om innovatieve, hoogwaardige producten te ontwikkelen voor de professionele kweker. Om zowel de continuïteit als de productkwaliteit te waarborgen heeft Royal Van Zanten productielocaties en distributiecentra in verschillende landen: Nederland, Colombia, Frankrijk, Oeganda, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. De vertegenwoordigers van het bedrijf reizen de hele wereld over om goede contacten met zakenrelaties te onderhouden. Het is dus geen verrassing dat je ons bijna overal vindt!

Meer Nieuws