Terug

Royal Van Zanten promoot haar chrysanten richting Russische vrouwendag

15 feb 2021

Vrouwendag is één van de belangrijkste dagen van het jaar in Rusland en het moment om een mooi boeket bloemen te geven aan degene die je lief hebt. Een boeket waar je natuurlijk zo lang mogelijk van wilt genieten en dat kan perfect met de kleurige en veelzijdige chrysanten van Royal Van Zanten.

In samenwerking met een aantal kwekers zijn daarom de afgelopen weken diverse promotionele activiteiten opgestart om de diversiteit en verscheidenheid in toepassing onder de aandacht te brengen binnen de keten. Hiervoor zijn diverse online kanalen ingezet want het is helaas nog niet mogelijk om te reizen.

Creatie en inspiratie = genieten

en dat is precies wat de samenwerking met de Russische  ‘Araik Galystan premium Flower School’ heeft opgeleverd door te werken met de chrysanten van Royal Van Zanten. Een groot aantal in het oog springende arrangementen zijn gemaakt en tonen daarmee de diversiteit binnen het portfolio. Arrangementen van klein naar groot met als ‘kers op de taart’ het grootste bruidsboeket ter wereld met troschrysanten Chic en Bonita, gemaakt door Araik Galystan. Dit ‘master piece’ heeft zelfs een vermelding opgeleverd in het Guiness Book of world records. De creatieve sessies zijn daarnaast aangevuld met live sessies waarin informatie is gedeeld over de raseigenschappen en teeltwijze.

Vrouwendag en chrysanten van Royal Van Zanten : de perfecte combinatie voor een groots, liefdevolle attentie.

Meer Nieuws