Terug

Onze Pantone Ultra Violet keuze; Asters

2 jan 2018

Elk jaar, in december, presenteert het Amerikaanse bedrijf Pantone® dé kleur van het volgende jaar. Deze kleur laat je zien wat trendy wordt in de wereld van design, kunst en mode, maar natuurlijk ook bloemen en planten. Als we het Pantone Color Instituut mogen geloven wordt Pantone Ultra Violet dè kleur voor 2018.

” We leven in een tijd die creativiteit en verbeeldingskracht vereist. Het is dit soort inspiratie die tekenend is voor Pantone 18-3838 Ultra Violet, een paars op basis van blauw die ons bewustzijn en potentieel naar een hoger niveau tilt. “

– Leatrice Eiseman | Directeur van het Pantone Color Insituut

Een hippe plant
Vandaag de dag worden planten steeds belangrijker in de totaalbeleving van ons leven, zowel binnen als buiten, thuis en op kantoor. Planten staan bekend om hun luchtzuiverende werking, verlagen stress en verhogen ons leef plezier. Daarnaast is er voor iedere persoonlijkheid een geschikte plant, vanwege de diversiteit aan beschikbare kleuren en bloem- en bladsoorten. Voor de echte innovators die de trends nauw opvolgen heeft Royal Van Zanten de geschikte Ultra Violet plant; Asters! Asters zijn beschikbaar in een brede reeks aan blauw-violette tinten en zijn zowel verkrijgbaar in enkel- (onze Tiara® serie) als dubbelbloemig type (onze Showmakers® serie). Liefhebbers kunnen hun tuin aankomend Asterseizoen daarom zo paars maken als het maar kan en helemaal binnen de trend van nu!

Bekijk het hele Aster assortiment.

Meer Nieuws