Terug

Nieuwe paarse Celosia variëteit; Javalin

15 mei 2017

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/roybnftp/royalvanzanten.com/wp-content/themes/royalvanzanten/header_single.php on line 125

Celosia geeft de indruk een exotische bloem te zijn (omdat deze in de tropische regio’s van Afrika en Azië gevonden wordt), maar in werkelijkheid is deze plant zowel buiten (in uw tuin) als binnen (als potplant) niet moeilijk te onderhouden. In de tuin geplant gaat de bloei door tot laat in de herfst, in binnen (als potplant) blijft de plant zijn bloemen weken tot maanden tonen. Deze nieuwe variëteit heeft zeer goede kleur retentie, is makkelijk te onderhouden voor consumenten en zal zeer goed gedijen in warme, zonnige omstandigheden.

Javalin met zijn paarse speervormige bloemen en prachtige glossy bladeren is makkelijk te produceren en heeft een totale productie periode tussen de tien en twaalf weken. Voor de plantproductie in het voorjaar en zomer adviseren wij tijdens de korte dag periode te verduisteren, voor de najaars productie kan mogelijk onder natuurlijke korte dag omstandigheden geteeld worden.

Javalin is bijna jaarrond beschikbaar en is een uitstekend additioneel product voor uw (herfst) productie.

Meer Nieuws