Terug

Nieuw: Charmelia® Yellow – Geel maakt blij!

23 jun 2021

De Charmelia®-serie wordt opnieuw uitgebreid. In week 25 introduceren Royal Van Zanten de Decorum kweker Together2Grow een gele variant: Charmelia® Yellow. Een echte blijmaker!

Pink, White, Blush en Yellow
Na het succes van Charmelia® Pink, White en Blush is het tijd om een nieuwe kleur aan de serie toe te voegen: zonnig geel. Deze opvallende kleur is bezig met een comeback. Niet voor niets werd Illuminating – verlichtend geel – uitgeroepen tot Pantonekleur van 2021. Met de introductie van Charmelia® Yellow is het mogelijk om stralend gele boeketten te maken die perfect aansluiten bij de laatste trends, maar ook aan de behoefte aan blijheid, vriendelijkheid en optimisme.

Uitzonderlijk lang vaasleven
Net als Charmelia® Pink, White en Blush beschikt Yellow over de unieke eigenschappen waarmee Charmelia® furore maakt: een betoverend uiterlijk, een rijke bloei en een uitzonderlijk lang vaasleven. Charmelia® blijft tot wel 21 dagen fris en stralend op de vaas.

Aanvoer
Vanaf week 25 te verkrijgen via de koppelingen van Decorum kweker Together2Grow; na de zomer eveneens verkrijgbaar via Royal FloraHolland.

Kijk ook op www.charmelia.eu

Meer Nieuws