Terug

Nieuw: Charmelia® Blush geeft dubbel plezier!

20 sep 2017

De nieuwe Charmelia® Blush geeft met de combinatie van 2 kleuren extra elán aan de Charmelia® serie. Beide kleuren zijn helder en zorgen voor een mooi contrast. Absoluut een aanvulling op Charmelia® Pink en White. In week 39 wordt Charmelia® Blush exclusief geïntroduceerd door OZ Export en Hamifleurs. De introductie is in samenwerking met snijbloemenkweker Together2Grow en veredelaar Royal van Zanten.

3 Charmelia®’s met lange houdbaarheid
Charmelia®’s zijn vriendelijk, vrouwelijk en elegant. Beroemd en gewaardeerd voor hun lange houdbaarheid. Ook Charmelia® Blush staat garant voor deze uitstekende eigenschap. De sierlijke Charmelia® Blush heeft een dicht bezette bloeiwijze die zorgt voor een levendig en kleurrijk effect. De tweekleurige bloemen en het blad blijven lang en constant in optimale conditie en behouden hun frisheid en heldere kleur. Charmelia® Blush zorgt meer dan 3 weken lang voor dubbel kleurplezier.

Charmelia® geteeld door Together2Grow
Alle drie de rassen van de Charmelia® serie; Blush, Pink en White, worden geteeld door Together2Grow; een snijbloemenkwekerij gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige en exclusieve Alstroemeria rassen. Een dagelijkse drijfveer voor Together2Grow is de intensivering van samenwerking met andere bedrijven in de keten, van veredelaar tot klant. Daarnaast zet het bedrijf in op innovatie en betrouwbaarheid, zodat de klant iedere dag verrast wordt door de bijzondere eigenschappen van deze snijbloemen. De samenwerking met Royal Van Zanten, OZ Export en Hamifleurs met betrekking tot de marktintroductie van Charmelia® Blush is hiervan een goed voorbeeld.

Meer Nieuws