Terug

NIEUW 2020-2021 ROYAL COLLECTION CATALOGUS

7 mei 2020

Het nieuwe seizoen komt eraan…

Elke dag hebben we te maken met de uitdagingen die worden veroorzaakt door COVID-19 of beter bekend als het Coronavirus,. Toch zijn we hoopvol en zien/horen we positieve berichten. We hebben de tijd genomen om te reflecteren en zijn klaar voor het volgende seizoen. We hebben onder andere besloten dat het verstandiger zou zijn om dit keer alleen een digitale brochure te maken. Dus, met trots presenteren we u onze nieuwe digitale brochure voor 2020-2021, gevuld met best verkopende potalstroemeria’s, trendy bonte bladeren en nog veel meer.

Download de catalogus hier!

Duurzaamheid is ‘on top of mind’

In een tijd waarin de gezondheid op de eerste plaats komt en onze maatschappij vertraagt, is het goed om na te denken over onze impact op moeder aarde. Colorita® en Salt Lake® planten zijn een geweldig duurzaam product om te kweken. Het teeltproces heeft een lage impact op het milieu en lage energiekosten. De consument is gek op deze planten vanwege hun onderhoudsvriendelijke karakter.

Colorita® heeft weinig onderhoud nodig en bloeit de hele zomer door. Bovendien zijn ze hittebestendig, trekken ze vlinders en bijen aan en kunnen ze zelfs een zachte winter (zonder al te veel vorst) overleven.

Als Royal Van Zanten nemen we ook onze verantwoordelijkheid. Onze vestigingen zijn MPS-gecertificeerd en zijn lid van het Floriculture Sustainability Initiative (FSI). Wilt u meer weten over dit onderwerp neem dan contact met ons op.

Trend forecast 2020-2021

We wijzen graag op onze unieke producten. Met deze planten kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten in de markt en uw klanten iets bijzonders bieden.

Bonte bladeren

Wij zijn de enige veredelaar die u alstroemeria-planten in pot aanbiedt met bonte bladeren. Er werd al voorspeld dat de bonte planten in 2020 een grote trend zouden zijn. Een nieuwe generatie is op zoek naar unieke planten en gemêleerde bladeren zijn ’trending’ op social media. De populariteit neemt nog steeds toe en er komen elke dag meer fans bij. Met onze witte alstroemeria Fabiana® en rode Katiana® kunt u met deze trend aan boord springen!

Unieke bloemvorm

Yentl® en Charmelita® White hebben beide unieke bloemvormen. Yentl® heeft grote bloemen en heeft gekrulde randen op elk bloemblaadje. Charmelita® heeft meerdere compacte bloemen. Haar bloemblaadjes hebben een meer puntige vorm.

Download de catalogus hier!

Bent u geïnteresseerd in onze producten en/of Colorita® concept en wilt u geïnspireerd worden over hoe u het verschil kunt maken met onze rassen? Neem dan contact op met uw Area Manager.

Blijf sterk, blijf gezond!

Meer Nieuws