Terug

Nationale zomerbloemententoonstelling Naaldwijk

8 sep 2017

Donderdagmiddag 7 september vond de opening van de Nationale Zomerbloemententoonstelling plaats met het Seizoensbloemen Event. Het thema van de bijeenkomst was: ‘Seizoensbloemen in een veranderende markt’ en vondt plaats in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Hiermee is een nauwere samenwerking met de vakgenoten van seizoensbloemen tot stand gekomen.

Veel zomerbloemen telers, verantwoordelijk voor hoge kwaliteit van de ingezonden bloemen, hebben gezorgd voor een waar Hollands evenement. Dankzij de vele ingestuurde bloemen van onze Bouvardia partners in vele kleurschakeringen, hebben de telers van Bouvardia hun product goed gepositioneerd.

Gisteravond werden prijzen uitgereikt voor de NZBT- keuring, de VGB award, Mijn Bloemist Award en de Meesterteler Award. Noemenswaardig is dat Landjuweel gisteravond de Meesterteler Award, met Leycesteria formosa “Purple Rain” uitgereikt kreeg en Vreeken Sierteelt BV de prijs voor de NZBT-keuring wist binnen te halen met Bouvardia Royal Violet met een score van 9,60. Een mooi prestatie van Vreeken waardoor nog nadrukkelijker de aandacht wordt gevestigd op dit mooie, unieke product.

De tentoonstelling is nog tot en met zondag 10 september te bezichtigen.

Meer Nieuws