Terug

Let’s Celebrate! Fireworks™ ontvangt wildcard voor de Dutch Tulip Award.

28 nov 2018

Let’s Celebrate! Royal FloraHolland heeft de finalisten van de Dutch Tulip Award (voorheen de Glazen Tulp Award) 2018 /19 bekend gemaakt. Jaarlijks introduceren kwekers en veredelaars honderden nieuwe cultivars en concepten. De Award gaat naar de meest geslaagde marktintroductie en is ingedeeld in de categorieën: snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten.

Wildcard. Met trots kunnen wij melden dat in de categorie ‘kamerplanten’ een wildcard voor de finale is uitgedeeld aan onze potplant Chrysanthemum Fireworks™. Fireworks™ is een unieke spinvormige potchrysant die haar naam te danken heeft aan de zeer fraai gekrulde bloemlinten. Een grote eer, die deze bijzondere kamerplant nét die extra aandacht geeft die hij verdient!

Fireworks™. Deze blikvanger is geschikt voor zowel binnen als buiten op het terras, patio of balkon. Dankzij de langdurige bloei heeft de consument lang plezier van deze grootbloemige potchrysant. Fireworks™ wordt door Lionplant gekweekt en is verkrijgbaar in de kleuren yellow en cream in diverse verpakkingen en thema’s.

Uitreiking. Op 10 januari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Dutch Tulip Award.

Meer informatie: 
Contactpersoon Royal Van Zanten: Birgitte Verheij-Verkaar
E-mail: b.verheij@royalvanzanten.com
Telefoon: +316 83 49 08 44

 

Meer Nieuws