Terug

70 jaar Keukenhof

21 mrt 2019 - 19 mei 2019

Dit jaar viert Keukenhof haar 70ste verjaardag. Niet vreemd dus dat er is gekozen voor het thema Flower Power, de kracht van bloemen. Keukenhof is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd begrip en voor velen een jaarlijks terugkerend evenement. Logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van de unieke kleur- en geurbeleving die het 32ha grote park haar vele bezoekers biedt. Tegelijk ook een fantastische promotie voor de Nederlandse sierteelt. Maar liefst vijfhonderd kwekers tonen hun mooiste bloemen en toonaangevende arrangeurs maken er unieke shows van.

Royal Van Zanten, is vanaf het eerste uur betrokken als leverancier van bloembollen bij Keukenhof. In de beginfase werden alleen tulpenbollen geleverd, maar de groei van Keukenhof liep gelijk met de groei van het aan te leveren assortiment. Inmiddels levert Royal Van Zanten een breed pakket aan bloembollen, pot- en snijproducten voor aankleding van zowel het park als de bloemenshows. Een prima samenwerking die ook in de toekomst zeker wordt voorgezet.

Waar kunt u de producten van Royal Van Zanten bewonderen?
Gedurende de hele Keukenhof periode kunt u onze lelies tijdens de verschillende lelieshows in het Willem-Alexander Paviljoen bewonderen. De laatste twee weken dat Keukenhof geopend is, is hier de grootste lelietentoonstelling ter wereld te bewonderen.

Kleurrijke en onderscheidende rassen afkomstig uit onze eigen veredeling. Maar ook vindt u hier en in de tuinen onze tulpen en tulpensoorten die exclusief voor de kweker verhandeld worden. Dit om de bezoeker te inspireren en zo een bijdrage te leveren aan het kleurrijke park. Daarnaast leveren Royal Van Zanten en haar kwekers bloemen voor de diverse bloemenshows die plaatsvinden in het Oranje Nassaupaviljoen, te weten:
Alstroemeriashow: 1 – 6 mei
Chrysantenshow: 24 april – 29 april
Zomerbloemenshow: 14 – 19 mei

Flower Power, de kracht van bloemen.
Bloemen inspireren mensen en in Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland Nederland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ’70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Nieuwsgierig?
Vanaf 21 maart tot en met 19 mei 2019 zijn de deuren van het park weer geopend voor het publiek en staat alles – alweer voor de 70ste keer – in volle bloei. Bewonder dit fantastische, bloeiende eindresultaat persoonlijk en plan een bezoek aan Keukenhof want dat is absoluut de moeite waard. Keukenhof is dagelijks geopend van 08.00 – 19.30 uur.

Foto: Pride serie, tulpen (Royal Van Zanten)

Meer Events