Terug

Keukenhof & Royal Van Zanten

21 mrt 2019 - 19 mei 2019

Keukenhof is wereldwijd een begrip en voor velen een jaarlijks terugkerend evenement. Logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van de unieke kleur- en geurbeleving die het 32ha grote park haar vele bezoekers biedt; tegelijk ook een fantastische promotie voor de Nederlandse sierteelt. Royal Van Zanten, is vanaf het eerste uur betrokken als leverancier van bloembollen bij Keukenhof. In de beginfase werden alleen tulpenbollen geleverd, maar de groei van Keukenhof liep gelijk met de groei van het aan te leveren assortiment. Inmiddels levert Royal Van Zanten een breed pakket aan bloembollen, pot- en snijproducten voor aankleding van zowel het park als de bloemenshows. Een prima samenwerking die ook in de toekomst zeker wordt voorgezet.

Waar kunt u de producten van Royal Van Zanten bewonderen
Gedurende de hele Keukenhof periode kunt u onze lelies tijdens de verschillende lelieshows in het Willem-Alexander Paviljoen bewonderen. Kleurrijke en onderscheidende rassen afkomstig uit onze eigen veredeling. Maar ook vindt u hier en in de tuinen onze tulpen en tulpensoorten die exclusief voor de kweker verhandeld worden. Dit om de bezoeker te inspireren en zo een bijdrage te leveren aan het kleurrijke park. Daarnaast leveren Royal Van Zanten en haar kwekers bloemen voor de diverse bloemenshows die plaatsvinden in het Oranje Nassaupaviljoen, te weten:

Alstroemeriashow: datum volgt z.s.m.
Chrysantenshow: datum volgt z.s.m.
Zomerbloemenshow: datum volgt z.s.m.

Romantiek in bloemen
Bloemen en romantiek zijn al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. De keuze voor het Keukenhof thema van dit jaar is dan ook voor de hand liggend, namelijk ‘Romantiek’ en wordt zoals gebruikelijk door het hele park doorgevoerd. In het park zijn meer dan 7 miljoen bloembollen verwerkt, waaronder alleen al 800 verschillende tulpen soorten. Maar er is meer te beleven! Verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken, evenementen, 30 spectaculaire bloemenshows en niet te vergeten het bloemenmozaïek naast het Oranje Nassau Paviljoen, het hoogtepunt in het themajaar.

Nieuwsgierig?
Vanaf 21 maart tot en met 19 mei 2018 zijn de deuren van het park weer geopend voor het publiek en staat alles – alweer voor de 69ste keer – in volle bloei. Bewonder dit fantastische, bloeiende eindresultaat persoonlijk en plan een bezoek aan Keukenhof want dat is absoluut de moeite waard. Keukenhof is dagelijks geopend van 08.00 – 19.30 uur.

Meer Events