Terug

Het regent prijzen voor Royal Van Zanten in Moskou!

17 sep 2019

Tijdens de toonaangevende vakbeurs FlowersExpo in Moskou zijn drie prachtige producten van Royal Van Zanten in de prijzen gevallen: Charmelia® Purple, Chrysanthemum Vanya Pink en Pot Chrysanthemum Skyfall. De internationale vakjury heeft alle inzendingen beoordeeld, graag lichten wij onze prijswinnaars aan u toe.

Noviteit van het jaar: Charmelia® Purple
De jury heeft zich laten charmeren door Charmelia® Purple. Zij is de meest recente aanvulling op het succesvolle Charmelia® assortiment. Ook deze variëteit is net als haar voorgangers beloond voor haar goede eigenschappen als noviteit van het jaar! Rijk van kleur, rijk aan bloemen en een goede houdbaarheid.

Chrysanthemum Vanya Pink, een opvallende verschijning
Pluischrysant ‘Vanya Pink’ is een opvallende verschijning met haar grote roze bolvormige bloem en talloze bloemblaadjes. Een prachtige variëteit  voor bloemisten, die zich met deze ‘pompon pluizer’ graag onderscheiden van de massa. Ook de vakjury kan deze eigenschappen waarderen en heeft haar binnen haar categorie benoemd tot noviteit van het jaar.

Beste kwaliteit in de categorie Chrysanthemum Multiflora: Skyfall®
Ook in de potplanten is Royal Van Zanten in de prijzen gevallen met het kleurrijke concept: Skyfall®. Dankzij haar uitmuntende kwaliteit is deze ‘hanging basket’ in het oog gesprongen van de vakjury en mag Skyfall® de kwaliteitsprijs voor Multiflora terug naar Nederland meenemen.

Meer Nieuws