Terug

FlowerTrials® 2019

11 jun 2019 - 14 jun 2019

Ook dit jaar toont Royal Van Zanten tijdens FlowerTrials 2019, het grootste evenement op het gebied van Pot- en Perkplanten genetica, weer haar top aan noviteiten binnen de pot- en perkplanten. Zowel binnen als buiten presenteert Royal Van Zanten de nieuwste rassen en concepten voor vele internationale bezoekers. Drie noviteiten uit de keur aan introducties lichten wij graag voor u uit:

1. NIEUW! Charmelita

Nieuw in het pot-Alstroemeria assortiment: Charmelita’s. Deze potplant heeft dezelfde bijzondere bloem als grote broer Charmelia bij de snij-Alstroemeria. Charmelita’s zijn van nature compact en onderscheiden zich door een uitbundige bloei en extra lange houdbaarheid. Charmelita’s zijn robuust en compact en daarmee makkelijk in transport. Leverbaar in twee kleuren.

2. Opvallende Potchrysanten

 

Sunset Time, Tempo Time, Alpine Time … Royal Van Zanten is toonaangevend in potchrysant. We stellen hier drie nieuwe juweeltjes aan u voor: alle drie enkelbloemige rassen met een mooie bloemkleur en plantvorm, snel in de teelt en goed houdbaar in de keten.

3. Blomski®

Fraaie, ronde decoratieve bolchrysant met aansprekende grote bloem. Leverbaar in de twee kleuren: wit en geel. Blomski is erg geschikt voor de late buitenteelt voor bloei 1 november. Blomski rassen zijn flexibel en makkelijk in transport. Ook geschikt voor teelt onder warmere omstandigheden.

Nieuwsgierig? Bekijk de video van FlowerTrials 2018


11 – 14 juni 2019
08:00 – 18:00 uur dinsdag, woensdag, donderdag
08:00 – 16:00 uur vrijdag

Voor meer informatie: www.flowertrials.com

 

Meer Events