Terug

FlowerTrials® 2020

9 jun 2020 - 12 jun 2020

Ook dit jaar toont Royal Van Zanten tijdens FlowerTrials 2020, het grootste evenement op het gebied van Pot- en Perkplanten genetica, weer haar top aan noviteiten binnen de pot- en perkplanten. Zowel binnen als buiten presenteert Royal Van Zanten de nieuwste rassen en concepten voor vele internationale bezoekers. Drie noviteiten uit de keur aan introducties lichten wij graag voor u uit:

1. NIEUW! Charmelita

Nieuw in het pot-Alstroemeria assortiment: Charmelita’s. Deze potplant heeft dezelfde bijzondere bloem als grote broer Charmelia bij de snij-Alstroemeria. Charmelita’s zijn van nature compact en onderscheiden zich door een uitbundige bloei en extra lange houdbaarheid. Charmelita’s zijn makkelijk in transport. Leverbaar in twee kleuren.

2. Opvallende Potchrysanten

 

Royal Van Zanten is toonaangevend in Potchrysant. We stellen hier de nieuwe juweeltjes aan u voor: Belmond, Cardinal Time, Ciao Rebel, Hermosa White en Yellow en tenslotte Tempo Time . Alle cultivars hebben met een mooie bloemkleur en plantvorm en zijn snel in de teelt en goed houdbaar in de keten.

3. Milkshake™

Fraaie, ronde decoratieve bolchrysant met aansprekende grote bloem. Leverbaar in de zes heldere kleuren: van wit, geel, rood, oranje, roze en paars. Milkshake™ is erg geschikt voor de late buitenteelt voor bloei 1 november. Milkshake ™ rassen zijn flexibel en makkelijk in transport. Ook geschikt voor teelt onder warmere omstandigheden,

Nieuwsgierig? Bekijk de video van FlowerTrials 2019

 

 

 


9 – 12 juni 2020
08:00 – 18:00 uur dinsdag, woensdag, donderdag
08:00 – 16:00 uur vrijdag

Voor meer informatie: www.flowertrials.com

 

Meer Events