Terug

Feestelijke Opening Oeganda

9 jul 2019

Symbolisch is het lint van de twee nieuw gebouwde kassen in Oeganda door Sjoukje Heimovaara (Directeur Royal Van Zanten) feestelijk doorgeknipt. Om het verhaal nog feestelijker te maken: één van de twee kassen produceert inmiddels en over twee weken zal ook de eerste oogst in de tweede kas plaatsvinden.  

Waarom uitbreiding?
Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. “De vraag naar onze snij- en potchrysanten en multiflora zit in de lift. En wij vertrouwen erop dat deze groei blijft doorzetten” licht Sjoukje toe. “Naast het kunnen voldoen aan deze toenemende vraag is het ook erg belangrijk dat wij aan onze klanten stabiel en betrouwbaar uitgangsmateriaal leveren.” Wat natuurlijk ook erg mooi aan ‘nieuw’ is, is dat er met veel wensen rekening gehouden kan worden. Zo staat bij ons ‘Duurzaamheid’ erg hoog op de agenda. Deze twee nieuwe kassen zijn dan ook uitgerust met LED Cyclische belichting . Een goed en betrouwbaar alternatief voor conventionele cyclische belichting die ook nog eens een stuk energie zuiniger is.

 

Het maatschappelijke en groene hart in de praktijk
Veredelingsbedrijf Royal Van Zanten is in Oeganda toonaangevend op het gebied van human capital. Met de Zilveren Award voor Export Bedrijven in 2018 en een breed scala aan sociale voorzieningen is de werkgever een belangrijke pilaar voor de Oegandese samenleving in de regio’s van de productlocaties. Royal Van Zanten investeert onder andere in gezondheidszorg, vervoer en scholing voor haar 1.200 werknemers en is MPS Socially Qualified.

Meer Nieuws