Terug

Dutch Lily Days 4-7 juni 2019

4 jun 2019 - 7 jun 2019

Graag heten wij u welkom bij Royal Van Zanten tijdens de Dutch Lily Days! Tijdens de Dutch Lily Days maakt u kennis met bestaande Van Zanten rassen en (misschien nog wel interessanter) nieuwe rassen uit onze veredeling. Zo laten wij u zien dat met een historie van meer dan 150 jaar niet stil hebben gezeten, maar toonaangevend blijven met een consistente kwaliteit. De Dutch Lily Days zijn dit jaar opgebouwd rondom drie thema’s, te weten: dubbele Oriental lelies, de Rapid Lily Line-up en de geurloze Oriental lelie.

Dubbele Oriental lelies
De dubbele Oriental lelies van Royal Van Zanten laten zich kenmerken door: een hoge sierwaarde, een lichte geur, een lang vaasleven en een prachtig ontluiken en bloeien van íedere bloem. Een genot voor alle zintuigen.

Rapid Lily Line-up
Vorig jaar hebben onze bezoekers al kennis kunnen maken met onze Rapid Lily Line-up. Dit jaar krijgen de Rapid Lilies een vervolg. Een mooi moment voor een (hernieuwde) kennismaking.

Geurloze Oriental
Dat niet iedere Oriental lelie een (sterke) geur hoeft te hebben bewijst onze Oriental: Tourega. Deze intens witte lelie met groene accenten in het hart heeft alle kenmerken van de Oriental exclusief de geur.

Benieuwd naar ons bedrijf? U bent van harte welkom!

Om iedereen de gelegenheid te geven ons te bezoeken, staan onze deuren ook de week voor én na de Dutch Lily Days voor u open.

Meer Events