Terug

DEEP PURPLE® VERRAST FANS MET GEBARENTAAL CAMPAGNE

23 feb 2021

Rebels, paars en een flinke dosis humor. De Deep Purple® mannen zijn na diverse spraakmakende acties binnen de sector aardig bekend geworden. Elk jaar ontdekken we weer op magische wijze nieuwe verborgen talenten en deze delen we natuurlijk graag. Met een ludieke gebarentaal Valentijnsactie zijn de celosia Deep Purple® fans afgelopen week weer verrast.

Uit respect voor het werk wat Irma van der Sluis heeft verricht als gebarentolk in de afgelopen periode hebben we een door middel van gebarentaal een boodschap gefilmd. De fans konden door middel van het ontcijferen van deze gebarentaalboodschap de code kraken en naar een geheime website browsen. Uiteindelijk kregen de fans een heerlijke chocolade verrassing toegestuurd voor Valentijn. Met natuurlijk hierop het symbool voor “I Love You”.

Wat kunnen onze fans verwachten nog meer verwachten dit jaar? Ondanks de uitdagingen blijven we steun vinden bij elkaar, maar zoals iedereen van ons gewend is, blijven we positief! Er volgen in 2021 nog diverse (digitale) acties om ons jubileum jaar te vieren.

Filmpje gemist maar wil je deze graag bekijken? Klik dan hier

Meer Nieuws