Terug

DE NIEUWE COLORITA® & SALT LAKE® CATALOGUS IS ER!

11 mei 2021

Ons nieuwe magazine staat boordevol inspiratie en informatie over onze prachtige Colorita® serie en natuurlijk onze zoutminnende pot Limonium Salt Lake®.

Download de catalogus hier.

HOOGTEPUNTEN 2022

  • De bonte bladeren trend groeit nog steeds op social media en records worden gebroken door de hoge verkoopprijzen. Speel in op deze trend met onze bonte pot alstroemeria variëteiten Fabiana® en Katiana®.
  • Yentl® is een andere favoriet van de alstroemeria fans. Ze heeft een hoge sierwaarde door haar gekrulde bloemblaadjes. Dit maakt haar een unieke variëteit in vergelijking met andere pot alstroemeria’s.
  • Kom meer te weten over Salt Lake®, de winnaar van de Parel van 2020 award (gekozen door de kijkers van de Grote Tuinverbouwing en een panel van experts). In deze catalogus delen we haar unieke verhaal, dat gaat over zoutkristallen en vlinders.

 

DUURZAME EN BIJVRIENDELIJKE PLANTEN

Duurzaamheid is niet meer weg te denken. Het is niet langer een optie of een keuze, maar een must. Duurzaamheid is niet alleen verder geïntegreerd in ons leven, maar consumenten verwachten ook steeds meer dat de planten die ze kopen op een verantwoorde manier zijn geproduceerd en goed zijn voor ons ecosysteem. In deze catalogus vindt u een nieuw hoofdstuk over het duurzame en bij-vriendelijke karakter van onze Colorita® en Salt Lake®.

INTERESSE? NEEM SNEL CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd in onze producten en/of concepten, en bent u op zoek naar inspiratie over hoe u een verschil kunt maken met onze rassen? Neem dan contact op met uw Area Manager of Agent.

 

Meer Nieuws