Terug

De nieuwe catalogus ‘Get In Touch’ is beschikbaar!

2 dec 2020

Elk jaar creëren we een nieuw assortiment dat past bij de behoeften en trends in de markt. Het thema van onze catalogus is dit jaar “get in touch”.  Op dit moment verlangt de wereld naar een menselijke aanraking. We missen die aanraking en we missen de momenten waarop we echt met elkaar in contact kunnen komen. Dat vertaalt zich ook in trends. De trendkleuren voor 2021 zijn huidtinten en aardse kleuren. In combinatie met zachte en knuffelbare vormen bieden deze kleuren een solide basis om op te bouwen. In deze catalogus hebben we deze kleuren gebruikt als inspiratiebron voor 2021.

Deze tijd vraagt om creativiteit om onze producten en concepten aan u te presenteren. Wij hebben diverse digitale oplossingen ontwikkeld. Zo bieden wij bijvoorbeeld digitale één-op-één expertisesessies met uw Area Export Manager. In onze veredelingsfaciliteiten kunnen we u via beeldbellen de nieuwe rassen laten zien. Wij bieden tevens digitale content toolkits aan om uw eigen online aanwezigheid te verbeteren. Met andere woorden, heeft u hulp nodig? Wij zijn er voor u!

 

2021, EEN NIEUW JAAR, NIEUWE PRODUCTEN EN WE KIJKEN VOORUIT

In crisissituaties ontstaan ook nieuwe oplossingen. E-commerce groeit en digitale oplossingen worden sneller geadopteerd. Op sociale media duiken nieuwe trends op, zoals ‘pandemic gardening’. Zoals voorspeld adopteert Gen Z bloemen en planten in hun levensstijl op platformen zoals Instagram en TikTok. We komen graag met u in contact om al deze (nieuwe) mogelijkheden te ontdekken.

DIGITALISERING NEEMT IN RAP TEMPO TOE

Zoals hierboven al werd vermeld, groeien e-commerce en het digitale landschap snel, wat betekent dat we bij moeten blijven. Wij kunnen u helpen met foto’s, tekst en bieden u gratis content toolkits of digitale flyers. Laat ons weten hoe we samen met u kunnen werken aan het vergroten van uw omzet en marktaandeel door middel van marketing.

DUURZAAMHEID

CSR en duurzame oplossingen zijn nog steeds belangrijke sleutelelementen in onze veredelingsstrategie en onze stekproductie. Weerstandsveredeling, duurzame productie, goede houdbaarheid en eenvoudige transporteerbaarheid zijn de sleutel tot een groenere toekomst.

 

INSTAGRAMMABLE PLANTS

Naast de technische kenmerken is ook het uiterlijk belangrijk van de planten. De trend #instagrammable plant zet zich voort. Planten zijn een verlengstuk van de consument zijn woonkamer en persoonlijkheid. De nieuwe generatie geeft aan hun planten zelfs koosnaampjes. Kleuren en texturen van planten die passen bij de trends zullen veel gemakkelijker passen in het leven van de consument.

HIGHLIGHTS 2021

Met trots presenteren wij u onze highlights van 2021:

  • Onze multiflora serie voor het vroege seizoen, Tribeca, is nu verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
  • We hebben een nieuwe, verbeterde blauwe aster: Showmakers® Indigo Ice
  • Mix de potchrysantenintroducties Hermosa White en Hermosa Yellow van vorig jaar met de introductie Santosa Pink voor een exclusieve mix die de nieuwe generatie aanspreekt.
  • Geef kleur aan de herfsttuinen met de Celosia XXL serie.

 

GET IN TOUCH!

Bent u geïnteresseerd in onze producten en/of wilt u geïnspireerd worden over hoe u het verschil kunt maken met onze rassen en concepten? Neem dan contact op met uw Area Manager.

Wij wensen u een gezond, succesvol en plantvriendelijk 2021!

Meer Nieuws