Terug

Cruella maakt haar debuut!

6 okt 2021

Cruella maakt haar debuut!

Een nieuwe pluischrysant, die je verrast met haar unieke vorm en waanzinnige bloemen!
Het is dan ook met trots dat veredelaar Royal van Zanten en Decorumkweker Arcadia deze eigenzinnige pluischrysant in week 40 introduceren. Arcadia, een chrysantenkweker die zijn sporen door de jaren heeft verdiend, staat voor kwaliteit. Hun oog voor kwaliteit en specialisme in teelt en vermarkting maakt Arcadia een waardevol lid van Decorum. Met de aanvulling van Cruella maakt Arcadia hun uitgebreide assortiment van jaarrond verkrijgbare pluischrysanten nog completer.

Cruella kenmerkt zich door haar unieke vorm, harige bloemlinten en oranje kleur die helemaal past binnen de huidige trend. Een volle pluischrysant met lange houdbaarheid en intrigerend karakter vanwege het samenspel van contrasterend helder oranje en donkergroen blad. De jaarronde verkrijgbaarheid van Cruella opent een wereld van mogelijkheden om haar te gebruiken voor uiteenlopende gelegenheden. Voeg een verdieping van kleur en contrast toe aan boeketten of arrangementen of laat haar stralen in een mono boeket. Haar sierwaarde maakt deze pluischrysant zeer veelzijdig. De oranje kleur zou je wellicht associëren met de herfst, maar vergis je niet: juist deze onderscheidende kleur zorgt ervoor dat ze in het oog spring elk seizoen. Een echte eye-catcher in de dop. De naam onderstreept nog eens extra het aparte karakter van deze nieuwe pluischrysant. Oftewel, deze bloem kun je niet missen!

Grote oranje bloemen met bizar gevormde, harige bloemlinten: het is Cruella!
Jaarrond verkrijgbaar via de Arcadia webshop en via het kleurenblok van Royal FloraHolland Naaldwijk & Aalsmeer.

Schoonheid, sierwaarde en toepasbaarheid zijn op papier moeilijk te omschrijven. Beter kunt u Cruella gewoon te kopen om het zelf te ervaren.
Eenmaal gezien bent u meteen overtuigd.

Meer Nieuws