Terug

COLORITA® POT ALSTROEMERIA SEIZOEN IS WEER VAN START!

11 mei 2021

Het Colorita® seizoen is weer begonnen! Deze hoogkwalitatieve pot alstroemeria’s bloeien door middel van onze unieke hybride genetica de gehele zomer door.

Naast dat Plantanious al jaren succesvol het Colorita® assortiment aanbiedt, is het assortiment vanaf nu ook verkrijgbaar bij F.N. Kempen. F.N. Kempen staat voor inspirerende visueel aantrekkelijke tuinplanten. De Colorita® serie is de perfecte aanvulling op hun assortiment dat zich kenmerkt zich door uitstraling en uniformiteit.

De beschikbaarheidsweken van beide kwekerijen vullen elkaar aan, waardoor Colorita® een langere periode beschikbaar geworden voor de markt.

Colorita garden alstroemeria

WAAROM KIEZEN INKOPERS EN CONSUMENTEN VOOR COLORITA®?

1# Langere bloei

Door de unieke Colorita® hybride genetica steekt de plant haar energie in het maken van nieuwe bloemen in plaats van het maken van zaad in de zaaddozen. Ze bloeien de gehele zomer door, terwijl andere series/ rassen stoppen met bloeien, energie steken in de zaaddozen en in rust gaan.

2# Bij-vriendelijk

Door de hoeveelheid nectar en stuifmeel zijn onze Colorita®-soorten ongetwijfeld gunstige planten voor bijen. De zichtbare richtlijnen voor nectar op de bloemblaadjes leiden de bijen naar de bron van hun voedsel, terwijl de open bloemvorm hen een gemakkelijke toegang en bescherming tegen de wind biedt.

3# Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Het kwaliteitsproces begint natuurlijk al bij veredeling en de genetica zoals u hierboven kon lezen, maar Colorita’s® maken ook het verschil in hun productieproces. De planten worden zorgvuldig in het lab vermeerderd en niet gescheurd zoals andere rassen. Dit zorgt voor een betrouwbaardere productie bij de kweker, maar ook voor uniforme en sterke planten.

INTERESSE?

Neem dan contact op met de kwekers:

 

Colorita

Meer Nieuws