Terug

Charmelia heeft iets te vieren!

16 sep 2021

Charmelia heeft iets te vieren!

En niet zomaar iets……….. deze week wordt de 25 miljoenste Charmelia Pink steel uitgeleverd in Nederland. Zoveel Charmelia’s die een fleurige bestemming hebben gekregen, daar had niemand bij de introductie in 2014 van durven dromen. Een mijlpaal om enorm trots op te zijn. Door haar fraaie, betoverende uiterlijk, rijkbloeiende stelen en uitzonderlijk vaasleven heeft Charmelia de afgelopen jaren vele harten veroverd. Met haar unieke eigenschappen heeft Charmelia niet alleen furore gemaakt, maar is inmiddels ook een begrip binnen de hele sierteelt keten. Charmelia: je kunt er niet omheen.

Charmelia is sterk, heeft bloemen in overvloed, is oogstrelend en door haar kenmerkende, aparte vorm enorm veelzijdig. Ze blijft iedereen verrassen; keer op keer. Charmelia is niet alleen een charmante blikvanger in gemengde arrangementen, maar kan ook prima in haar eentje de schijnwerpers pakken.

Met veel liefde, zorg en aandacht wordt Charmelia veredeld door Royal Van Zanten en voor Europa geteeld door Decorum kweker Together2Grow om iedereen jaarrond te laten genieten van haar sprankelende schoonheid. De afgelopen jaren heeft Charmelia Pink gezelschap gekregen van Charmelia White, Blush en Yellow en dat smaakt naar meer. Meer bloemen en (nog) meer kleuren welke in de nabije toekomst zeker te verwachten zijn.

Succes creëer je samen & deel je samen.

Met elkaar en met al onze ketenpartners hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan de merkbekendheid en merklading van Charmelia. En met succes!

Wij waarderen de inspanningen van iedereen die hier op zijn/haar manier een bijdrage aan heeft geleverd enorm en zijn dankbaar op de samenwerkingen die zijn ontstaan. Laten we dit vooral voortzetten: op een kleurrijke, gezamenlijke Charmelia toekomst.

Zeg het met Charmelia en geniet van deze rijkelijke bloeiende en tijdloze schoonheid met meer bloemen per steel dan je ooit hebt gezien!

Meer Nieuws