Terug

CELOSIA DEEP PURPLE VERRAST MET EEN MAGISCHE SHOW MET VICTOR MIDS

2 jun 2021

Na 10 jaar Deep Purple weten we de fans nog steeds te verrassen. Paars staat voor positiviteit en creativiteit, ook nu bood dit natuurlijk weer inspiratie voor een ludieke campagne: Een jaar vol magie!

EEN MAGISCHE PAARSE CAMPAGNE

Na de succesvolle Valentijn campagne met gebarentaal en de paa(r)sactie waren de fans uitgenodigd voor een digitale en interactieve live-show met illusionist Victor Mids. Natuurlijk bekend bij vele door het populaire tv-programma en boek Mindf*ck.

De show werd geopend door onze eigen top presentator: Gertjan van Ammerlaan-Sosef. Waarna de verrassingsactie van ‘Hans Klok’ volgde. Wisseltrucs, zwevende objecten en een verdwijn truc, alle klassiekers kwamen aan bod! Na een show vol spanning en sensatie (en natuurlijk een gezonde dosis humor ? ) was het dan eindelijk tijd voor de main act: Victor Mids!

Victor begon de show direct interactief, de kijkers konden direct meedoen en de illusies thuis echt ervaren. De trucs hadden niet alleen effect in de studio, maar waren zelfs op social media zichtbaar! De Deep Purple celosia mocht natuurlijk ook nog assisteren bij de trucs.

10 JAAR SUCCES MET CELOSIA DEEP PURPLE

10 jaar geleden zijn WPK, Ammerlaan-Sosef en Royal Van Zanten samen gestart met de celosia Deep Purple en we kunnen met trots terug kijken op een top resultaat. We willen al onze paarse fans hartelijk bedanken! En natuurlijk staan we weer klaar voor weer een nieuw seizoen Deep Purple!

HEB JE DE MAGISCHE DEEP PURPLE SHOW GEMIST?!

Heb je de show gemist met Victor Mids? Neem dan contact op met WPK of Ammerlaan-Sosef. Het eerste deel van de show is wel terug te zien hieronder of via deze link: https://youtu.be/2qe2-UOhvPU

Meer Nieuws