Terug

Bellevardia® door naar halve finale Glazen Tulp awards

2 mei 2017

Wat enkele jaren geleden begon als een experiment, is de pot Bouvardia nu op weg om een serieuze plek aan te nemen in het potplanten assortiment. Trots zijn wij op het feit dat Bellevardia® door is naar de halve finale voor de Glazen Tulp award. Een signaal dat de unieke eigenschappen van dit product worden erkent door de markt.

Volgende week start het nieuwe Bellevardia® seizoen. De introductie belooft dat het product zich van haar beste kant laat zien aan de markt. Met de aanvulling van Bellevardia® Red, een knalrode verschijning, naast de kleuren lichtroze, hardroze en wit aan het Bellevardia® assortiment is het product klaar om dit seizoen vele eindklanten een mooie, tevreden aankoopervaring te bezorgen. Bellevardia® kenmerkt zich door haar prachtige clusters van karakteristieke kleine knoppen die zich in de bloeiperiode langzaam uitpakken tot bloemen in diverse heldere kleuren. Een echt presentje!

Bellevardia® wordt aangevoerd vanaf week 19 t/m week 44 door kwekerij Humako, te Aalsmeer.

De laatste en derde stemronde voor de Glazen Tulp award is in juni. Alle klanten kunnen dan opnieuw hun stem uitbrengen. In november worden de finalisten bekend gemaakt. We duimen voor deze veelbelovende noviteit dat het een welverdiende plek in de awards zal innemen.

Meer informatie: 
Contactpersoon RVZ: Lisanne Fabriek
E-mail: l.fabriek@royalvanzanten.com
Telefoon: +316 83 52 18 43

Meer Nieuws