Terug

Bekend maar toch nieuw

24 jul 2020

Bekend maar toch nieuw…….

Al meer dan 10 jaar is troschrysant Saba een hit. De prachtige paars/witte kleur in combinatie met het fris groene hart maakt Saba mooi in elke bloemcreatie. Een uniforme, supersterke en oogverblindende troschrysant met uitstekende transporteigenschappen en een lang vaasleven. Overduidelijk een bloem met meerwaarde voor de hele keten en om die reden ook wel de koningin onder de chrysanten genoemd.

Voor Royal Van Zanten stopt het veredelen van een ras niet op het moment dat deze voor de markt beschikbaar is. Door de jaren heen hebben wij samen met de Saba kwekers het ras geoptimaliseerd door middel van zorgvuldig selecteren van de beste genetica. Een continue proces waarbij uiteraard goed wordt geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Succes creëer je tenslotte samen.

Met trots presenteren wij de nieuwste selectie, speciaal ontwikkeld voor de warme zomerperiode! Een met zorg gemaakte ‘Saba selectie’ die ervoor zorgt dat Saba jaarrond blijft verrassen met haar unieke kleurschakering. Door het creëren van optimale teeltomstandigheden en een zorgvuldig oogstproces maken de Saba- kwekers het topproduct waar u op rekent. Saba doet wat zij beloofd, ook in de warme zomermaanden!

 

Schoonheid, kracht en veelzijdigheid, Saba heeft het allemaal!

Meer Nieuws