Terug

Amerikaanse Bloemisten kunnen Charmelia® nu bestellen via webshop

17 aug 2021

Amerikaanse Bloemisten kunnen Charmelia® nu bestellen via onze eCommerce
Elegant, vrouwelijk en net even anders. Charmelia® heeft het allemaal! Ze is absoluut prachtig en bedekt met bloemen. Charmelia® staat niet alleen bekend om zijn betoverende schoonheid, maar ook om zijn uitzonderlijk lange vaasleven van maximaal 21 dagen. Dit is echt een unieke snijbloem, en u kunt nu uw bestelling plaatsen bij onze eCommerce – en deze rechtstreeks uit de kwekerij halen!

Het opbouwen van de naamsbekendheid en het imago van deze unieke snijbloem heeft de afgelopen jaren een hoge prioriteit gehad. Deze inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen! De veelzijdigheid van dit product is een andere reden waarom Charmelia® zo’n favoriet is geworden bij de groothandel, bloemisten en andere retailers. Consumenten waarderen het enorm om bloemen te hebben die tot 21 dagen meegaan, evenals hun kleuren.
Niet alleen Charmelia®’s unieke kenmerken en kwaliteit zijn belangrijk, maar ook het feit dat het zeer gewaardeerd wordt in de hele keten. Zowel offline als online enquêtes onder bloemisten en consumenten over wat ze van dit product vinden, tonen aan dat Charmelia® uitzonderlijk goed wordt beoordeeld om zijn kleurengamma, langdurige vaasleven en veelzijdigheid: een echt fantastisch resultaat.
Zoals je zou verwachten luisteren we ook goed naar de wensen van de markt en naar de tips die we krijgen tijdens de verschillende onderzoeken naar de beschikbaarheid van Charmelia®. We proberen deze input waar mogelijk aan te pakken, daarom hebben we besloten om onze Amerikaanse eCommerce te lanceren!

Webshop: www.charmelia.us    

De lancering van de Charmelia eCommerce®
Om de beschikbaarheid van Charmelia® te optimaliseren, hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan het opzetten van een eCommerce. We kunnen met trots aankondigen dat het live is gegaan! Vanaf nu kunnen bloemisten en de groothandel hun bestellingen voor Charmelia® direct in deze eCommerce plaatsen. Leveringen kunnen worden gedaan aan elke staat in de VS.

Diensten voor groothandelaren in de VS
De eCommerce kan ook via een API gekoppeld worden aan het online bestelsysteem van een groothandel. In dit opzicht biedt Jardines de los Andes verschillende mogelijkheden voor samenwerking en middelen voor site-specifieke marketing.

Over Jardines de los Andes
Jardines de los Andes heeft 48 jaar ervaring in het kweken, produceren en exporteren van verse snijbloemen. Opgericht in 1969, wordt het erkend als het pioniersbedrijf in innovatie en hoge kwaliteitsnormen in Colombia. Jardines de los Andes werkt samen met The Gems Group® en World Class Flowers, distributeurs van de Charmelia® variëteit voor retailkanalen en Miraflor en Gardens America voor de groothandelsmarkt.

Meer Nieuws