Terug

7 NIEUWE POTPLANTENINTRODUCTIES IN 2021

27 jan 2021

Een nieuw jaar betekent nieuwe planten! We hebben onze laatste introducties en hun unique selling points voor je in een handig overzicht opgeschreven in deze blog.

  Aster Showmakers® Indigo Ice

Onze Showmakers® serie heeft een nieuwe blauwe toevoeging: Showmakers® Indigo Ice. Bent u al een fan van Showmakers® Blue Bayou? Dan raden wij u aan om Indigo Ice uit te proberen. We weten nu al dat u fan van haar gaat zijn!

   

Multiflora Tribeca White, Tribeca Yellow en Tribeca Dark Pink

Binnen het bolchrysantensegment is het belangrijk om te zorgen voor series die gelijkmatig groeien en toch sterke kleuren hebben. Bij Royal Van Zanten begrijpen we de behoefte van de markt. Vorig jaar hebben we onze Milkshake serie met groot succes gepresenteerd. Dit jaar hebben we weer een introductie! Onze kleine Tribeca familie is uitgegroeid tot een volwaardige familie van 5 kleuren: wit (nieuw), geel (nieuw), oranje, roze en donkerroze (nieuw). Dit wordt de top serie voor het begin van het seizoen (week 34-36) die u niet wilt missen!

Potchrysant Alpine Time

We werken er altijd aan om ook ons basis assortiment te innoveren en te optimaliseren. Dit jaar hebben we een nieuwe en verbeterde witte enkelbloemige potchrysant die een geweldige aanvulling zal zijn op uw basisassortiment.

  • Witter dan wit
  • Een vol scherm van bloemen
  • Snelle reactietijd
  • Een goede plantopbouw met fris groen blad

  

Potchrysant Santosa Pink

Santosa Pink is een bijzondere nieuwe potchrysant. Haar vorm is wat haar echt uniek maak! De combinatie van een spinvormige bloem, met een anemoonhart en lepelachtige bloemblaadjes maakt haar een echt kunstwerkje. Haar roze kleur maakt haar beminnelijk en een echte must-have.

Combineer de potchrysantenintroducties Hermosa White en Hermosa Yellow van vorig jaar met de Santosa Pink voor een exclusieve mix die de jongere generatie aanspreekt.

 

Potchrysant Sunda

Sunda is een echte showstopper in uw (web)winkel. Helder paarse bloemblaadjes met witte randen en een groen-geel anemoonsoortig hart. De bloemblaadjes hebben een licht gekrulde vorm, wat de artisticiteit van de bloem ten goede komt. Het is zeker geen chrysant die je elke dag ziet!

Sunda is een exclusief ras en daardoor beperkt verkrijgbaar.

Bent u geïnteresseerd in onze planten of concepten, neem dan vooral contact op met uw Area Export Manager of stuur een e-mail naar customerservice@royalvanzanten.com.

Meer Nieuws