Terug

10 jaar Signum – time to celebrate

19 feb 2020

Met haar groene accenten in het hart en witte kleur is oriental lelie Signum een oogstrelende bloem en een favoriet onder bloemisten. Het is alweer tien jaar geleden dat deze prachtige lelie voor het eerst op de markt verkrijgbaar was. Mede door de gepassioneerde telers en de enthousiaste exporteurs is Signum nog steeds zeer succesvol in de markt en een ‘must have’ in eenieders assortiment. Dat is reden voor een feestje!

Signum is een veelzijdige oriental lelie: ze is prachtig in haar eentje, maar doet het ook goed in een boeket of bloemenarrangement. Vanwege haar opstaande bloemen en mooie bloemvorm valt Signum op. Haar sereen witte kleur, groene accenten in het hart en de contrasterende kleur van stamper en meeldraden, maken haar makkelijk te combineren met andere bloemen. Zo kan haar groene hart benadrukt worden door haar alleen te combineren met blad of ervoor gekozen worden om haar te laten knallen tussen gekleurde bloemen. Waar ook voor gekozen wordt, Signum straalt!

Haar uiterlijk heeft ze dus mee, daarnaast maakt ze het leven van de bloemist makkelijk. Want deze schoonheid is ook nog eens hartstikke sterk en het hele jaar beschikbaar.

Kortom, een sterke bloem die geen jaar ouder is geworden!

Meer Nieuws