Terug

Veredelaar Chrysant

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

 

Om onze chrysanten veredeling naar een hoger niveau te tillen, zijn we op zoek naar een
VEREDELAAR CHRYSANT, een commerciele veredelaar met passie en visie.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Als veredelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van chrysantenrassen en diverse veredelingsprojecten voor chrysanten binnen onze organisatie.

Je ontwikkelt een langetermijnvisie en veredelingsstrategie, gebaseerd op de laatste marktontwikkelingen en gebruik makend van nieuwe veredelingstechnologieën. Samen met onze senior veredelaar ontwerp en voer je genetica-ontwikkeling, veredelings- en beoordelingsproeven uit en neem je beslissingen gebaseerd op data.

Je werkt in internationale en multidisciplinaire teams, met collega’s in verkoop-, marketing-, productie- en onderzoeksfuncties. Omdat onze proeven internationaal worden uitgevoerd, is reizen een onderdeel van je werk. De veredelaar rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Veredeling & Ontwikkeling en is gevestigd in Nederland.

 

Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt. Je functioneert goed in multidisciplinaire teams en werkt zelfstandig. Je bent proactief en werkt goed samen met internationale collega’s in research, sales en productie. Je bent gemotiveerd en in staat om je te ontwikkelen en bij te dragen aan een succesvol team.

Je bent enthousiast met een ondernemersgeest en een sterke visie. Je ziet nieuwe kansen en kunt strategische keuzes maken.

Jouw sterke analytische vaardigheden stellen je in staat om veredelingsdata en markttrends efficiënt te analyseren en te vertalen naar gerichte veredelingsprojecten.

Je bent bekend met nieuwe veredelingstechnologieën en weet deze te implementeren in de veredelingsprojecten. Je hebt ervaring met de relevante IT-toepassingen.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • Een universitaire (of hogere) opleiding in Plantenveredeling en/of Plantenwetenschappen hebben gevolgd.
  • de sterke wens hebben om een ‘topper’ te worden in veredeling; ervaring in groenten en/of sierteelt is een pré.
  • Goede beheersing van het Engels en (bij voorkeur) Nederlands hebben en bereid zijn (vaak) te reizen in Nederland en ook internationaal (ongeveer 3-5 keer per jaar) te reizen.

 

Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken.

We bieden je de mogelijkheid om internationaal te werken. Je thuisbasis is in Nederland, maar reizen – zowel in Nederland als internationaal – hoort bij je werk.

 

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Joost Kos, directeur Veredeling & Ontwikkeling, via j.kos@royalvanzanten.com of 06 51989693.

 

 

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda