Terug

TEELTMEDEWERKER

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Voor de afdeling Productie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, zijn we op zoek naar een TEELTMEDEWERKER, met verantwoording en drive om het elke dag beter te doen.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je werkt op meerdere afdelingen in ons bedrijf en met verschillende gewassen, zoals Alstroemeria, Bouvardia en Statice. De werkzaamheden zijn divers, zoals uitvoeren van teelthandelingen, gewasonderhoud, oogsten, gewasbescherming.

Als starter krijg je de kans om een allround teeltmedewerker te worden. Door ervaring op te doen, maar ook investeren we graag in opleiding en training. Ben je al meer ervaren, dan werk je zelfstandig en krijg je de verantwoordelijkheid voor een (onderdeel van de) teelt.

Je bent werkzaam op onze locatie in Rijsenhout.

 

Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.

Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat en kwaliteitsbewust. Je denkt kritisch mee, kunt prioriteiten stellen. Onze kernwaarde ‘elke dag beter’ wordt door jou gedeeld.

In deze functie werk je mee aan het verzorgen en leveren van stek en plantjes van hoge kwaliteit aan onze klanten, de telers wereldwijd.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

 • een afgeronde groene MBO opleiding in richting teelt en productie heeft, bijv. Green Production
  of kennis opgedaan door werkervaring in de (sier)teelt
 • een licentie gewasbescherming heeft of bereid is deze te halen
 • ervaring met de klimaatcomputer heeft, dit is een pré maar niet noodzakelijk
 • zelfstandig, accuraat en kwaliteitsbewust is
 • niet bang is om met digitale applicaties te werken.

 

Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken.

We bieden je de mogelijkheid om internationaal te werken.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.

 

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maurice van der Meer, manager Productie, via 06 59816181.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
 • Voeg hier je motivatie toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Voeg hier je CV toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda