Terug

Technisch Applicatiebeheerder (op interimbasis)

Royal Van Zanten zoekt een Interim Technisch Applicatiebeheerder, bijvoorbeeld op basis van ZZP of detachering. Naar verwachting voor een periode van minimaal 6 maanden met een uitloop naar 12 maanden mogelijk.

Je bent primair verantwoordelijk voor de continuïteit en functionaliteit van een aantal maatwerkapplicaties, waaronder MS Dynamics Navision. Daarnaast beheer je de bestaande SQL Server Reporting Services en heb je controle over de netwerklijnen ism een externe servicedesk.

We zijn op zoek naar iemand die op MBO+ niveau kan werken, kennis heeft van MS Dynamics Navision, en idealiter ook van de add-on IS Agriware. Daarnaast is actieve kennis van het Engels een must, omdat je ook contact hebt met onze buitenlandse locaties. We gaan er vanuit dat je MS Office goed beheerst en kennis hebt van geautomatiseerde informatiesystemen en bedrijfsprocessen. Je zult werkzaam zijn vanuit onze twee van onze vestigingen, nl. Rijsenhout en Valkenburg (ZH).

Ben je deze persoon of ken je iemand, laat mij dit dan weten. Dan ga ik graag het gesprek met je aan!

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Over werken bij Royal Van Zanten

“Voor innovaties in teelt en veredeling bent u bij Royal Van Zanten aan het juiste adres. Wij denken met u mee en beoordelen uw product met zorg en aandacht.”

Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten

“In ons laboratorium in Rijsenhout werk ik met een team onderzoekers aan de verbetering van rassen door kwaliteitscontroles, nieuwe kiemtechnieken en DNA-onderzoek.”

Wim Rook, Hoofd Laboratorium

“Trots ben ik op onze nieuwe Potbouvardia – een verfijnde plant uit onze eigen veredelingskeuken met veel sierwaarde. Door intensieve samenwerking met de kweker is deze potplant inmiddels in vier kleuren beschikbaar op de markt.”

Harry van Straalen, Teamleider Veredeling

“Het mooie van werken bij Royal Van Zanten is dat ik kansen krijg om de belangen van kweker, handel en veredelaar bij elkaar te brengen en iedereen deel uitmaakt van de ontwikkeling en het verkoopproces. Samenwerking in de keten is voor de toekomst enorm belangrijk.”

Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten

“Royal Van Zanten heeft mij de kans gegeven om opleidingen te volgen en door te groeien naar veredelaar. Inmiddels ben ik vijf jaar veredelaar en zie ik mijn eerste resultaten van mijn hand…en hier ben ik erg trots op.”

Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten

“Het werken bij Royal Van Zanten is leuk door de verschillende bloemen en planten. Na een aantal werkzame jaren op een andere afdeling, werk ik nu alweer drie jaar op de veredelingsafdeling van de Lelie. Royal Van Zanten geeft mij alle ruimte om te groeien.”

Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling
Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten
Wim Rook, Hoofd Laboratorium
Harry van Straalen, Teamleider Veredeling
Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten
Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten
Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling