Terug

Operationeel Manager, Nieuw Zeeland

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een: 

Operationeel Manager Nieuw Zeeland
Met doorgroeimogelijkheden tot General Manager

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze lelieteeltplannen en de logistieke activiteiten rondom de bollenproductie. Je zorgt hierbij enerzijds voor het begeleiden van de contracttelers in de uitvoering van de teeltplannen en het nemen van de benodigde maatregelen zodat er een uitstekende kwaliteit leliebollen wordt afgeleverd bij onze klanten wereldwijd. Anderzijds draag je zorg voor de planning en coördinatie van de logistieke activiteiten, het onderhouden en beheren van de machines en gebouwen en het aansturen van het personeel op de werkvloer inclusief werkplanning en inhuur van tijdelijke krachten.

Je direct leidinggevende is de General Manager. Het vaste team bestaat uit acht medewerkers. Omdat het vaste team uit een klein aantal medewerkers bestaat, wordt er een ‘hands on’ mentaliteit verwacht. Tijdens de pieken wordt het vaste team ondersteund door ruim 100 flexibele krachten. Je werkt daarnaast nauw samen met het managementteam in Nederland. De standplaats van de functie is Rakaia.

 

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een agrarische HBO opleiding afgerond; een technische specialisatie of kennis van productieapparatuur en machines is een pré.
 • Je beschikt over relevante werkervaring bij voorkeur richting teelt en verwerking van bloembollen en hebt affiniteit met de agrarische sector.
 • Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en kun je goed plannen en organiseren.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
 • Belangrijke andere competenties zijn: kwaliteitsgericht, stressbestendig, zelfstandig en praktisch ingesteld.

 

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende, veelzijdige functie in een gedreven team met doorgroeimogelijkheden naar de functie van General manager.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.
 • De kans om je te vestigen in Nieuw- Zeeland.
 • Ondersteuning bij je verhuizing, zoals hulp bij je visumaanvraag, woonruimte, etc.

 

Werken voor Royal Van Zanten
Bij Royal Van Zanten staat passie al 160 jaar centraal. Samen met onze medewerkers, klanten en partners werken wij iedere dag aan het gezamenlijke succes van onze rassen in de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Met een leliekwekerij in Nederland (Wouwse Plantage) en in Nieuw Zeeland (Rakaia) leveren wij gegarandeerd jaarrond vers uitgangsmateriaal uit van hoge kwaliteit en met professionele service en advies aan ons netwerk van klanten, de professionele teler, wereldwijd.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Jaap Boon (General Manager) via 06-30178955. Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
 • Voeg hier je motivatie toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Voeg hier je CV toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda